Particle Measuring Systems (PMS) izumitelj je metodologije brojanja čestica s laserskom tehnologijom i najveći proizvođač brojača čestica u svijetu od 1972. godine, neprestano potvrđujući svoju vodeću poziciju.

Predani specijalizirani inženjeri, profesionalna tehnička podrška, servis i kalibracije unutar postrojenja kupca, projektiranje, instalacija, podešavanje i validacija naše su glavne prednosti.

Kao stručnjaci za GMP propise za praćenje prostora živih organizama i mehaničkih nečistoća, možemo vam pomoći da poboljšate svoje aseptičke procese kada i gdje je to najpotrebnije.

 

Brojači čestica u zraku

Imajući na umu jedinstvene potrebe svojih korisnika, PMS je dizajnirao razne instrumente za rad u čistim prostorijama.

Lasair® III višenamjenski brojač čestica može se koristiti i kao dio sustava za nadzor fiksnih uređaja i kao mobilni uređaj za rutinsko praćenje i certifikaciju čistih soba, u potpunosti ispunjavajući zahtjeve ISO 14644-1: 2015 i ISO 21501-4.

Pravo mjerenje čestica od 0,1 μm moguće je uz Lasair® III 110 brojač čestica, koji se temelji na tehnologiji laserske diode.

Brojači čestica IsoAir® 310P i Airnet® II dizajnirani su za pouzdanu upotrebu u “realnom vremenu” s integriranom unutarnjom vakuum pumpom ili u kombinaciji s vanjskom vakuumskom instalacijom, dostupni s različitim komunikacijskim protokolima kao što su Ethernet, Modbus, OPC, WiFi, Analog 4 – 20mA za potpunu kompatibilnost s novim ili postojećim sustavom nadzora.

 

Mikrobiološko uzorkovanje i osiguranje sterilnosti Inovativni MiniCapt® mobilni mikrobiološki uzorkivač zraka u kombinaciji s BioCapt® “jednokratnim” mikrobiološkim impaktorom pojednostavljuje mikrobiološko uzorkovanje zraka koristeći suvremene metode upravljanja podacima koje štede vrijeme i smanjuju mogućnost pogreške operatera, a minimiziraju pojavu “lažno pozitivnih” rezultata. u čistim sobama, smanjujući kontaminaciju koja je posljedica rukovanja petrijevim zdjelicama.MiniCapt® je također dostupan kao fiksni instrument smješten u kućištu od nehrđajućeg čelika s HEPA filtriranim odvodom zraka i kao takav je idealan za aseptična okruženja.BioCapt® mikrobiološki impaktor s precizno dimenzioniranim utorima koji osiguravaju laminarni protok, maksimizirajući učinkovitost sakupljanja mikroorganizama, kao i biološku učinkovitost, također je dostupan kao standardni proizvod izrađen od nehrđajućeg čelika za višekratnu upotrebu.

SustavFacility Monitoring Systems

S razvojem FacilityPro® platforme, koja ima industrijsku automatiziranu arhitekturu sustava, PMS je otvorio novu eru u smislu pouzdanosti sustava i integriteta podataka.Obradu podataka obavlja procesor, dok upravljanje podacima, prikaz i pohranu obavlja softver.Ove dvije glavne komponente sustava (procesor i softver) dostupne su u različitim verzijama, s velikim brojem inteligentnih funkcija, koje pokrivaju širok raspon mogućih dizajna sustava i aplikacija.

Brojači čestica u tekućinama

Brojač čestica tekućine APSS-2000 određuje broj i veličinu čestica u širokom rasponu tekućina ispunjavajući sve primjenjive američke i europske standarde i zahtjeve farmakopeje.U skladu s USP 788, koji se bavi česticama u injekcijskim otopinama, APSS-2000 farmaceutski brojač čestica u tekućinama ima funkciju recepta koja omogućuje prilagodbu budućim regulatornim promjenama, a njegov mali volumen uzorka minimizira gubitak skupog proizvoda.“User-friendly” softver, SamplerSight Pharma, generira izvješća u skladu s CFR 21, dio 11 za elektroničke zapise i potpise.