CAMFIL kao vodeći proizvođač vrhunskih rješenja za čisti zrak, nude komercijalne i industrijske sustave za filtriranje zraka i kontrolu onečišćenja zraka koji poboljšavaju produktivnost radnika i opreme, minimiziraju upotrebu energije i pogoduju ljudskom zdravlju i okolišu.

CAMFIL PROIZVODI
Camfilova rješenja čistog zraka koriste se širom svijeta za dobrobit ljudskog zdravlja, povećanje performansi i smanjenje potrošnje energije u širokom rasponu primjena filtracije zraka u svim industrijama, od čistih soba u farmaceutskoj industriji, preko industrije hrane i pića, do teške industrije kao što je nafta , kemijska, brodogradnja itd.

Ovdje možete pronaći većinu Camfilovih proizvoda, podijeljenih u širok raspon kategorija proizvoda.


Visokokvalitetni filteri koji štede energiju pomažu u zaštiti ljudi, procesa i proizvoda od čestica (PM). Odaberite iz širokog raspona dizajna i klasa filtera – ePM10 do ePM1 – kako biste zadovoljili svoje zahtjeve. Filtri su u skladu sa standardima EN779, ISO 16890 i ASHRAE 52.2.

Camfilova rješenja čistog zraka pomažu u zaštiti osjetljivih proizvodnih procesa sprječavanjem mikrobiološke kontaminacije, ili u zdravstvenim i istraživačkim laboratorijima u uklanjanju zaraznih onečišćujućih tvari iz zraka. Camfil filteri su ispitani u skladu sa standardima EN 1822 i ISO 29463.

Camfil nudi filtere koji mogu ukloniti molekule plina i pare iz zraka. Filtri su ispitani u skladu s ISO 10121 ili ASHRAE 145.2.

Camfilova serija patentiranih pročišćivača zraka opremljena je najučinkovitijim HEPA filterima. Djeluju samostalno ili kao dopuna postojećem ventilacijskom sustavu te osiguravaju smanjene troškove energije, učinkovitiju proizvodnju i zdravije radno okruženje s manje prašine i štetnih čestica.

Gotovo svi proizvodni procesi stvaraju neku vrstu prašine, mirisa ili pare. Camfil APC proizvodi sakupljače prašine, magle i pare za širok raspon primjena.

Camfilovi visokokvalitetni filteri i kućišta terminala ključne su komponente optimalnog rješenja za filtriranje. Dizajnirani za izvanredne performanse, testirani su prema potrebnim standardima kao što su ISO 10648, ISO 14644, EN 15722 i EN 1886 kako bi jamčili visoku klasu propuštanja i curenja.