Nakon spajanja Alnora (1995.) i Airflow Instrument Division (2005.), TSI kombinira više od 90 godina iskustva, dugu tradiciju i inovacije u rješenjima preciznih mjerenja u različitim HVAC aplikacijama, što ga čini neospornim vodećim u dizajnu. proizvodnja mjernih instrumenata za ventilaciju.

Mjerni elementi za ventilaciju

Kompletna linija TSI mjernih instrumenata za ventilaciju dizajnirana je za točna i pouzdana mjerenja širokog raspona kritičnih parametara zraka.Bezbrižno provodite ispitivanja HVAC sustava pomoću instrumenata visokih performansi jednostavnih za korištenje, kao što su instrumenti za mjerenje brzine zraka, mikromanometri, balometri i instrumenti za mjerenje kvalitete zraka u radnom okruženju.Instrumenti za mjerenje ventilacije Kompletna linija TSI mjernih instrumenata za ventilaciju dizajnirana je za točna i pouzdana mjerenja širokog raspona kritičnih parametara zraka.Bezbrižno provodite ispitivanja HVAC sustava pomoću instrumenata visokih performansi jednostavnih za korištenje, kao što su instrumenti za mjerenje brzine zraka, mikromanometri, balometri i instrumenti za mjerenje kvalitete zraka u radnom okruženju.

Instrumenti za mjerenje protoka 

U pola stoljeća koliko TSI proizvodi instrumente za mjerenje protoka, stekao je reputaciju tržišnog lidera u dizajnu i proizvodnji. TSI mjerači protoka i senzori protoka plina koriste se diljem svijeta u laboratorijskim i proizvodnim uvjetima, ali i kao fiksni, ugrađeni uređaji unutar određene primjene. TSI samostalni mjerači protoka i ugrađeni senzori protoka optimalni su za primjene u aplikacijama gdje su točnost i pouzdanost ključni čimbenici.

Uređaji za praćenje prašine

TSI DustTrak™ II i DRX uređaji za praćenje prašine svjetlosnim su godinama ispred ostalih. Na primjer, DustTrak DRX može istovremeno mjeriti udio mase i veličine – što niti jedan drugi uređaj za praćenje prašine na tržištu ne može. Mjerite PM1, PM2,5, respiratornu, PM10 i TPM veličinu istovremeno bez potrebe za usisavanjem kako biste unaprijed prilagodili željenu veličinu. Kada je riječ o udobnom radu, produktivnosti i upravljanju rizicima, ovi uređaji su nenadmašni.