Filtracija zraka namijenjena prehrambenoj intrustriji
Proces prerade hrane zahtijeva tim predanih ljudi koji rade na osiguravanju sigurnosti onoga što jedemo i pijemo. Ovaj tim, slijedeći HACCP smjernice i načela, neizbježno će identificirati opasnosti od potrebnog protoka zraka u postrojenju za obradu. Mnoge od ovih opasnosti mogu se kontrolirati analizom HVAC sustava koja uključuje pažljivu procjenu zračnih filtera.
Camfilov asortiman filtara nudi proizvođačima hrane mir. Zadovoljavaju najstrože propise u prehrambenoj industriji. Osim toga, daju vam visoku energetsku učinkovitost i niže ukupne troškove vlasništva.
Riješenja koja nudi Camifil filtracija zraka su:
- Ograničite mikrobiološku kontaminaciju od plijesni, bakterija, virusa, VOC-a, fine prašine iz suhih sastojaka
- Poboljšajte otpornost vaše opreme na koroziju
- Borite se protiv neugodnih mirisa
- Smanjite vrijeme zastoja u proizvodnji i gubitak proizvoda
- Ostvarite operativnu učinkovitost brzom i jednostavnom instalacijom i dostupnošću filtera
- Pridržavajte se standarda sigurnosti hrane –Camfil daje certifikat o kontaktu s hranom kada je to primjenjivo
- Maksimalno povećajte operativnu izvrsnost i produžite rok trajanja